Förväntningar

Vad kan du förvänta dig av att arbeta med oss? Först och främst så bygger vi sidor för moderna och uppdaterade webbläsare. Det är tyvärr väldigt kostsamt och tidskrävande att anpassa till äldre versioner av webbläsare. Så för att kunna hålla bra priser så är det till de senaste versionerna vi bygger för.

Design

Vi designar ofta (om inget annat sägs) från blankt papper inga färdiga mallar. Vi håller oss gärna till oskrivna regler när det gäller design för webben, det för att besökarna ska känna igen sig och kan använda samma beteende som för de flesta andra webbplatser. I övrigt gillar vi själva luftiga, välbalanserade sidor som är lätta att navigera.

Copy

Vi har inga copywriters, än, på vebdesajn. Vi kan givetvis hjälpa till med det vi kan men om du behöver en kan vi se till du får kontakt med någon bra.

SEO

När det gäller SEO, Search Engine Optimization, så ger vi dig en sida som laddar snabbt, är mobilanpassad och korrekt uppbyggd. Kvar är meta data. I det CMS där du sköter din webbplats kommer det finnas för varje enskild sida fält att fylla i, Meta Title och Meta Description. Dessa fält motsvarar det som syns i ett sökresultat. Så vad man behöver göra är att skriva en en förklarande rubrik och beskrivning för vad just den sidan handlar om. Google har verktyg som kan hjälpa till att hitta söktrender och sökord för olika branscher. Finns många experter på detta område. Vi kan sätta er i kontakt med någon om ni behöver.

Grafik

Självklart kan vi hjälpa till med detta också. För att kunna leverera snabbt så använder vi olika tjänster där det man söker kanske redan finns. För mindre ikoner t.ex. kan man använda Fontawesome ett annat bibliotek med grafik är The Noun Project. Om man behöver någon bild finns lite olika ställen man kan hitta gratis bilder som t.ex. Pexels. Vill man justera någon av dessa kan man ju göra för att få en unik look. Vi har kontakt med flertal olika fotografer om ni är ute efter något unikt.

Hosting

Vi är ett litet företag backade av större för att säkerställa en säker och stabil webbplats. På denna länk kan se hur de sköter sig för att hålla alla sidor uppe: Status

Frågor på något du läst eller sett? 
Vi finns här under kontorstid för att svara på dina frågor.

Hem